Προετοιμασία της ΑΕΛ στις Πλάτρες

Στο Αθλητικό Κέντρο στις Πλάτρες βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα μας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα θα παραμείνει εκεί μέχρι και το Σάββατο 23 Ιουνίου ενώ την Δευτέρα 25 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει μαζί του στις Πλάτρες 19 ποδοσφαιριστές. Τους Ματίας Ντεγκρά, Ίσλι Χίντι, Σίμος Τσιάκκας, Αλντερίτο Ντεντε, Ζόρζ Μοντέιρο, Μαικόν Αράουζιο, Κρίστης Θεοφίλου, Μάριος Νικολάου, Στέλιος Πάρπας, Λουτσιάνο Μπεμπέ, Κρις Ντίξον, Πατρικ Βοού, Έντβιν Ουόν, Εντμάρ Λασέρτα, Κρίστης Ανδρέου, Ανδρέας Κυριάκου, Άγγελος Γεωργίου, Γιώργος Ελευθερίου, Ντόσα Τζούνιορ, Σοάρες Καρλίτος.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή Σεμπαστιάο Τζιλμπέρτο και Μάρκο Αιρόσα που έφθασαν στη Κύπρο ενώ αύριο Πέμπτη εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στις Πλάτρες και ο Πάουλο Σέρτζιο.

Η πρώτη προπόνηση στις Πλάτρες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ενώ από σήμερα Τετάρτη αρχίζει το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων. Οι προπονήσεις το πρωί θα διεξάγονται  στις 07.00 και το απόγευμα στις 18.00.

Το πρωί της Τετάρτης, το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις ταχυδύναμης.

Οι προπονήσεις θα είναι ανοικτές για τον κόσμο και τα ΜΜΕ μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

 

Source: ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ