Προετοιμασία της ΑΕΛ στις Πλάτρες

Μεγάλη κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε στις Πλάτρες το απόγευμα του Σαββάτου, και ο λόγος ήταν η παρουσία εκατοντάδων φίλων της ΑΕΛ που βρέθηκε στο στο κοινοτικό γήπεδο για να παρακολουθήσει το οικογενειακό δίτερμα της ομάδας. Ο κόσμος πήρε μια πρώτη γεύση από την πορεία της προετοιμασίας, και δεν βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα καθώς η ομάδα βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια προετοιμασίας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου άνοιξε τις πόρτες του προπονητικού κέντρου, προκειμένου να έχουν μια αλλαγή ρουτίνας και οι ποδοσφαιριστές, που καθημερινά ακολουθούν ένα δυνατό πρόγραμμα προπόνησης. Το δίτερμα ολοκληρώθηκε με 1-0 με γκολ του νεαρού Κρίστη Ανδρέου.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου χώρισε τους ποδοσφαιριστές του στην ομάδα με τα κίτρινα διακριτικά και στην ομάδα με τα κόκκινα διακριτικά. Λόγω τραυματισμού, ο Στέλιος Πάρπας δεν αγωνίστηκε.

Κίτρινοι: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Νίλσον, Πίτσιλλος, Τζούνιορ, Ντεντέ, Μπεμπέ, Εντμάρ, Ελευθερίου, Καφού, Ενρίκε (Ανδρέου, Περικλέους).
Κόκκινοι: Χίντι, Ουόν, Λεγκουέν, Καρλίτος, Χριστοφή, Νικολάου, Σίλας, Μοντέιρο, Ρόκε, Βουό, Φρέντι (Ευαγγέλου, Τσιάκκας).

See Video by click here (Opens AEΛ Website)

 

Source: Shootandgoal.com